Η απάντηση του Καραπαπά στον Μπέο (pic)

Η απάντηση του Καραπαπά στον Μπέο (pic)

Το δικό του σχόλιο πάνω στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και την επιθυμία του να αγοράσει τη Nova, έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus 103,6 FM, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στo ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αγοράσει τη NOVA και πως αυτό θα επηρεάσει τα συμβόλαια των ομάδων, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Εάν είναι έτσι, την αγοράζω κι εγώ, ενδιαφέρομαι».

Ενώ αναφορικά με την πιθανότητα να αποχωρήσει ο ΝΠΣ Βόλος από τη Nova τόνισε: «Ήρθαν οι άνθρωποι του Βόλου και μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείω και να δημιουργήσουν το Volos TV, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ»

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στα social media δεν άφησε ασχολίαστα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου και μικρομέτοχος του ΝΠΣ.

«Ο Αχιλλέας θέλει λέει να πάρει τη Nova με 45 εκατομμύρια! Ως τι όμως; Ως στοιχηματζής, ως Δήμαρχος, ως φερέφωνο του ΠΑΟΚ (άκου… Volos TV); Ως τι; Γρήγορα, Αχιλλέα, στείλε προσφορά να μην σε προλάβουν. Και βάλε κανένα δυο εκατομμύρια παραπάνω…».

Δείτε το ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ