Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Μπεκ, ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Μπεκ, ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Αρη – Ξανά ατομικό ο Κουρμπέλης.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 συνεχίζει ο Παναθηναϊκός.

Η προπόνηση της Τετάρτης (11/09) μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Δώνη, καθώς ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε τον Ούφε Μπεκ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον προσαγωγό και να ακολουθεί κανονικό το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Δανός εξτρέμ προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες και τέθηκε στη διάθεση του Ελληνα προπονητή για τον αγώνα με τους Κίτρινους στη συμπρωτεύουσα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σκανδιναβός μεσοεπιθετικός λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Αρη, καθώς αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στην 11άδα του Τριφυλλιού στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ