Λαμία: Με Βύντρα και Τζανετόπουλο απέναντι στην ΑΕΚ

Λαμία: Με Βύντρα και Τζανετόπουλο απέναντι στην ΑΕΚ

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου για τον αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους.

Με τους Βύντρα και Τζανετόπουλο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λαμίας, ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (15/9), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου για τον αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους. Οσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Ελληνας τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Λαμία για την προπόνηση της Τετάρτης: 

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε την Τετάρτη 11/9 η προετοιμασία της Λαμίας για το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 15/9 στο ΟΑΚΑ στις 19:15 απέναντι στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Η προπόνηση περιελάμβανε τακτική αμυντικής λειτουργίας παρουσία και του Καραμάνου και του Κατσίκα, ενώ κανονικά επέστρεψαν οι Βύντρα και Τζανετόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Αύριο θα γυρίσει στις υποχρεώσεις του και ο Bahanack.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ