Παναθηναϊκός: Σε προφορική συμφωνία με τον Φάουστο

Παναθηναϊκός: Σε προφορική συμφωνία με τον Φάουστο

Σε όλα φαίνεται πως τα έχουν βρει οι Πράσινοι με τον πρώην άσο της Εξτρεμαδούρα, Φάουστο Αντόνιο Τιένζα Νούνιεθ, που είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο εκλεκτός των Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη για τη θέση του αμυντικού χαφ, στην οποία «πονούσε» το τριφύλλι, ακούει στο όνομα Φάουστο Τιένζα Νούνιες.

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Ισπανό χαφ, από την Εξτρεμαδούρα (που έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι) και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Ο πολύπειρος «κόφτης» ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ έπαιξε και στις Αλκοκόρν, Οσασούνα, Ρεάλ Μπέτις, Μελίγια, μεταξύ άλλων.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο παίκτης βρίσκεται στη χώρα μας, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/ εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πράσινους.

Ο 29χρονος μέσος (ύψος 1,83) πέρυσι είχε 30 συμμετοχές/2 γκολ με την Εξτρεμαδούρα στην δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ισπανίας, στην οποία θήτευσε για ένα χρόνο (μετακόμισε το 2018 από την Κάντιθ).

Ο παίκτης θα πλαισιώσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή της ομάδας και το πράσινο παζλ θα βρει το κομμάτι που του έλειπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ