Ψάχνει έδρα για το ματς με τον Βόλο η ΑΕΚ

Ψάχνει έδρα για το ματς με τον Βόλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για να αγωνιστεί με τον Βόλο εξαιτίας των εργασιών που θα γίνουν στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αποφάσισαν να λύσουν το θέμα με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ κι έτσι πιθανότατα θα χρειαστεί να… ξεσπιτωθεί η Ένωση στο ματς με τον Βόλο για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την «Live Sport» όμως υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στην έδρα που θα δώσει η ΑΕΚ αυτό το ματς καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα. Δύο πιθανές λύσεις θα ήταν οι έδρες του Ατρόμητου και του Πανιωνίου ωστόσο την ίδια αγωνιστική και οι δύο παίζουν εντός έδρας ενώ και η Ριζούπολη πιθανώς δεν θα είναι διαθέσιμη αφού παίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Μια άλλη λύση είναι το «Ελ Πάσο» που η ΑΕΚ είχε παίξει πέρσι ως γηπεδούχος κόντρα στην Λαμία για το Κύπελλο κι αν τελικά δεν προχωρήσει ούτε αυτή εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει σειρά η έδρα και να γίνει το ματς στο Βόλο, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη σεζόν.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ