Παναθηναϊκός: «Έφτιαξε» τους παίκτες ο Δώνης ενόψει Άρη

Παναθηναϊκός: «Έφτιαξε» τους παίκτες ο Δώνης ενόψει Άρη

Ο Γιώργος Δώνης είχε μια μεγάλη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον επίσης «λαβωμένο», από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, Άρη, στην Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» που προέρχονται από την κακή εμφάνιση και ήττα με 1-3 από τον ΟΦΗ, θέλουν πάση θυσία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής (21:30) και στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Δώνης επιχείρησε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη», ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές του τουλάχιστον δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της απογευματινής προπόνησης (στις 15:30 αντί για τις 18:00) και συζήτησαν για διάφορα θέματα με λεπτομέρειες πάντως να μην γίνονται γνωστές.

Όσο για το αγωνιστικό, ο Μακέντα έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα παίξει κόντρα στον Άρη ενώ και ο Ούφε Μπεκ ενσωματώθηκε στην προπόνηση της ομάδας αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ