Επίσημο: Στη Λαμία ο Καχριμάν

Επίσημο: Στη Λαμία ο Καχριμάν

Παίκτης της Λαμίας είναι ο 35χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, Νταμίρ Καχριμάν, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ηρακλή.

Την απόκτηση του Νταμίρ Καχριμάν ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να μένει στην Ελλάδα, καθώς την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Ο Καχριμάν τη σεζόν 2018-19 μέτρησε 13 συμμετοχές στη Football League με τη φανέλα του «Γηραιού» ενώ έχει παίξει επίσης σε Σερβία (Ούζιτσε, Γιάβορ-Μάτιτς, Ζεμούν, Βοϊβοντίνα, Ραντ), Τουρκία (Κόνιασπορ) και Ουκρανία (Ταβρίγια).

Πλέον, η τετράδα των τερματοφυλάκων της Λαμίας αποτελείται από τους Βελλίδη, Θεοδωρόπουλο, Κάτσικα και τον νεοφερμένο, Νταμίρ Καχριμάν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο (19/11/1984), Σέρβο τερματοφύλακα, Damir Kahriman, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Ο Kahriman θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 13.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

»Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία, είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ