Παναθηναϊκός: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Φάουστο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος σε ένα μήνα ο Φάουστο

Ο Ισπανός χαφ που αποτελεί τη λύση του Παναθηναϊκού για τα χαφ, έκανε ατομικό πρόγραμμα όλο το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται αρκετό χρόνο για να υπολογίζεται.

O Φάουστο Τιένθα είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού μέσου που αναζητούσαν λύση. Έστω και στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προσθέσει μια έξτρα λύση για τα χαφ του, έστω κι αν αυτή αποτελεί μια φτηνή επιλογή και σίγουρα ένα «στοίχημα» που δεν ξέρεις αν θα σου βγει, βάσει βιογραφικού που έχει.

Ο Φάουστο έρχεται στον Παναθηναϊκό, πάντως, για να αποτελέσει εναλλακτική λύση πίσω από τον Κουρμπέλη. Άλλωστε, φτάνοντας στα μέσα Σεπτεμβρίου, οι πράσινοι δύσκολα θα έβρισκαν παίκτη από το «πάνω ράφι». Ήθελαν να κλείσουν την «τρύπα» στο ρόστερ, εμφανίστηκε η ευκαιρία του 29χρονου Ισπανού και τον έκλεισαν.

Πότε θα είναι έτοιμος ο Ισπανός να αγωνιστεί; Σίγουρα δε θα τον δούμε καθόλου στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του Δώνη μετά την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, δηλαδή σε περίπου 3-4 εβδομάδες.

Ο Φάουστο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 8 Ιουνίου, στο παιχνίδι της Εξτρεμαδούρα με τη Μαγιόρκα. Έκτοτε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν πήρε μέρος σε προετοιμασία κάποιας ομάδας, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται ακόμα πολύ πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι διαθέσιμος περίπου στις 20 Οκτωβρίου, στην επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ