Ολυμπιακός: Με Μεριά και Μάρκοβιτς η προπόνηση

Ολυμπιακός: Με Μεριά και Μάρκοβιτς η προπόνηση

Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στο Ρέντη – Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Βόλο.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είδε με ικανοποίηση τους Γιασίν Μεριά και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς να επιστρέφουν από τις εθνικές τους ομάδες και να ακολουθούν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ομάδας. Οι Ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς.

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς με τους νεοφώτιστους θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες στην πρώτη αγωνιστική επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική κέρδισαν εκτός έδρας τη Λάρισα με το ίδιο σκορ. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο και στη συνέχεια να επικεντρωθούν στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ