Ολυμπιακός: Εχουν φύγει 5000 εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Ολυμπιακός: Εχουν φύγει 5000 εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Η προπώληση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο (14/9) πηγαίνει πολύ καλά και έχουν φύγει ήδη 5.000 – Συνεχίζεται η διάθεση μέσω ίντερνετ, αλλά και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκής».

Στον αγώνα του Σαββάτου (14/9) με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχουν επικεντρωθεί άπαντες στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν το «3 στα 3».

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο και να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγώνα με τους Θεσσαλούς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μάλιστα θα έχουν τη βοήθεια χιλιάδων οπαδών τους, καθώς η προπώληση πηγαίνει πολύ καλά και σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, έχουν φύγει ήδη πάνω από 5.000 εισιτήρια. Μαζί με τα διαρκείας, το νούμερο ανεβαίνει στις 26.000!

Η διάθεσή τους συνεχίζεται καθημερινά τόσο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου στο Internet όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα οποία την Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ