Κοροβέσης: «Απελευθερωμένοι μετά τον Παναθηναϊκό, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Κοροβέσης: «Απελευθερωμένοι μετά τον Παναθηναϊκό, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας»

Δηλώσεις ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό (14/05, 19:15), έκανε ο Νίκος Κοροβέσης του ΟΦΗ στο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Δηλώσεις ενόψει του πρώτου εντός έδρας ματς του ΟΦΗ, με τον Παναιτωλικό, έκανε ο Νίκος Κοροβέσης στο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Ο Κοροβέσης τόνισε πως ο Παναιτωλικός είναι πολύ καλή ομάδα, ενώ ανέφερε πως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες νιώθουν απελευθερωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κοροβέση:

«Η διακοπή πάντα αφήνει ένα κενό, αφού παίζεις ξανά μετά από 15 μέρες. Βέβαια είχαμε τα φιλικά, αναλύσαμε τα παιχνίδια που παίξαμε, προετοιμαζόμαστε, είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και νομίζω πως τελικά μας έκανε καλό.

Το πιο καλό στα φιλικά με τον Πλατανιά είναι πως η ομάδα τα αντιμετώπισε με σοβαρότητα, σαν επίσημα παιχνίδια, έβγαλε πράγματα που δουλέψαμε στην προπόνηση και κρατάμε αυτό.

Σίγουρα ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος και να πάρουμε τη νίκη.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν υπό πίεση, τώρα είμαστε απελευθερωμένοι, θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας κυρίαρχο παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη σεζόν στην έδρα μας, όπως όταν την τελειώσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ