Τερζής: «Ξαφνιαστήκαμε με την αποχώρηση Παντελίδη, έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

Τερζής: «Ξαφνιαστήκαμε με την αποχώρηση Παντελίδη, έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη Απόστολος Τερζής, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό και την προετοιμασία που έκανε η ομάδα στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη από την ομάδα, καθώς και την αγωνιστική ετοιμότητα και κατάσταση των Ρόουζ, Βέλεθ και Γκάμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα είναι καλά είχαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στις προπονήσεις όταν έπρεπε. Τις ημέρες που είχαμε στην διάθεση μας δουλέψαμε με μεγάλη διάθεση και πλέον είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Αν ο Ρόουζ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε: «Ο Ρόουζ είχε ένα μεγάλο ταξίδι και δεν ήταν διαθέσιμος αμέσως χρειάστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αλλά πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Για το που έριξε ο Άρης το βάρος κατά το διάστημα της διακοπής: «Την πρώτη εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παιδιών γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Την τελευταία εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και στο τι θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή».

Για το πως αισθάνεται ένας υπηρεσιακός προπονητής: «Από την στιγμή που φεύγει ένας προπονητής από μια ομάδα κάποιος πρέπει να αναλάβει. Εγώ δεν νιώθω υπηρεσιακός προετοιμάζω την ομάδα όσο μπορώ καλύτερα και από εκεί και πέρα περιμένουμε τον προπονητή».

Για το εάν περίμεναν την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη από τον πάγκο του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πει κάτι το μάθαμε στα αποδυτήρια και ξαφνιαστήκαμε όλοι. Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά από τα παιδιά όλα όσα ακούγονται. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό κάνουμε».

Αν αισθάνεται πίεση ως προπονητής του Άρη: «Όταν είσαι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα δεν νοείται να μην έχεις πίεση αλλά οφείλεις να την βγάλεις θετικά. Καλό είναι να υπάρχει πίεση αλλά το θέμα είναι πως θα την διαχειριστείς».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα όσα προβλήματα και αν έχει. Εμείς γνωρίζουμε τις αδυναμίες του και δουλέψαμε στην προπόνηση, κυρίως όμως δουλέψαμε πάνω στη δική μας την εικόνα και στο πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά βλέπω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Για την κατάσταση του Βέλεθ και Μπρούνο Γκάμα και αν μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού: «Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, έχω συζητήσεις και με τον Φραν Βέλεθ και τον Μπρούνο Γκάμα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στην εντεκάδα αν χρειαστεί και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ