Στημένα και «γελοία» ψεύδη για Σουλούκου και VAR

Στημένα και «γελοία» ψεύδη για Σουλούκου και VAR

Μέσα ιδιοκτησίας Σαββίδη «ανακάλυψαν» παρουσία της Λ. Σουλούκου στο βαν του VAR. «Γελοιότητες» χαρακτηρίζουν το θέμα πηγές της ΠΑΕ. Καραπαπάς: «Ιβάν Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης πάνε την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο».

Σε μια περίοδο που η Πολιτεία προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, με σκοπό η κατάσταση στο ποδόσφαιρο να ομαλοποιηθεί και να εκλείψουν εκτρωματικά περιστατικά βίας, όπως η επίθεση χούλιγκαν σε ανήλικους ποδοσφαιριστές, ορισμένοι ανάβουν το φυτίλι της έντασης. Και μάλιστα με μυθεύματα και φαντασιόπληκτες ιστορίες. Ωμά ψεύδη, που στόχο έχουν ξεκάθαρα να διαταράξουν το σκηνικό ομαλότητας που προσπαθούν να επιφέρουν στο ποδόσφαιρο η Πολιτεία και η FIFA με την UEFA.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, παρακμιακά και οπαδικά μέσα, άμεσης ιδιοκτησιακής σχέσης με τον Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να βάλει φωτιά στο ποδοσφαιρικό σκηνικό της χώρας. Με ψεύδη και «γεγονότα» που δεν συνέβησαν ποτέ. Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η… ΕΔΕ που έκαναν η ΚΕΔ και η ΕΠΟ για τη λειτουργία του VAR στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», «αποκάλυψε» πως η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, μπήκε στο βαν όπου φιλοξενούνταν οι διαιτητές και οι άνθρωποι του VAR και έκανε… επιθεώρηση στον χώρο!

Αμέσως μετά τα εν λόγω δημοσιεύματα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε λόγο για «επιστημονική φαντασία των Μάκη Γκαγκάτση και Ιβάν Σαββίδη».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ρε ποιος Στίβεν Κινγκ; Ιβάν Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης πάνε την επιστημονική φαντασία σε άλλο επίπεδο!». Για να συμπληρώσει: «Ακούστε, αν θέλετε και σειρές στο PAOK TV, να βάλετε, αλλά για να παίζουμε κι εμείς θα πληρώσετε κάτι παραπάνω».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκάλεσαν «γελοιότητες» και «αστειότητες» όσα αναφέρονται στο «ρεπορτάζ», επισημαίνοντας πως η κα Σουλούκου βρέθηκε στο βαν του VAR μόνο στη φαντασία αυτών που ανακαλύπτουν και αναπαράγουν τέτοια ψεύδη.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανάφεραν πως την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός κάνει ενέργειες προς το να πέσουν οι τόνοι και να μην υπάρχουν τέτοιες εντάσεις, από την πλευρά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, αντί να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισαν να κατασκευάσουν ιστορίες, προσπαθώντας να στρέψουν αλλού τη συζήτηση.

Όλα δείχνουν, πάντως, ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μείνει εδώ. Διότι είναι πιθανό να ζητηθεί από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα και να αποκαταστήσουν την τάξη και να διαψεύσουν τα ψεύδη.

Αν και η αλήθεια είναι πως η ΠΑΕ δεν μπορεί να περιμένει πολλά από την ΕΠΟ. Την ίδια ΕΠΟ που ακόμη δεν έχει τολμήσει να βγάλει μια ανακοίνωση καταδίκης κατά των αληταράδων που χτύπησαν ανήλικα παιδιά και έκλεψαν αθλητικό υλικό στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ