Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη (pic)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη (pic)

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους είκοσι παίκτες που θα έχει μαζί του στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά και την διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020, με τις ομάδες να προετοιμάζονται για να συνεχίσουν την τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Άρη (15/9, 21:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τρίτη αγωνιστική της Superleague, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει τους είκοσι παίκτες που επέλεξε να πάρει μαζί του ο Γιώργος Δώνης.

Οι «πράσινοι» που θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με την Λαμία και την ήττα από τον ΟΦΗ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα πέραν της τιμωρίας του Δημήτρη Κουρμπέλη που είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ούφε Μπεκ, μπορεί να κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά η 20άδα:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Δώνης, Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ