ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κ19, 3-3 με τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κ19, 3-3 με τον Ατρόμητο

Τους πρώτους της βαθμούς απώλεσε η Κ19 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και συγκινήσεις η Κ19 του ΠΑΟΚ είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο Περιστέρι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου.

Στο 15′ ο Βαγγέλης έβαλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ , αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 30′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Πανίδη, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γιαξή στο 55′

Ο Ατρόμητος αντέδρασε και με 2 τέρματα του Αθανασίου στο 65′ και στο 78′ έφερε το ματς στα ίσα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ξανά  με τον Τζόλη στο 83′, όμως ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε με πέναλτι του Αθανασίου στο 91′.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς  όμως ο Δούμτσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 94′.

Ατρόμητος: (Σεροπιάν): Κοκολέσης, Πολίτης, Αθανασίου, Γούλας, Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Σάνι, Ρίζος, Βαγγέλης, Τσακίρης.

ΠΑΟΚ: (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου, Δούμτσης, Πουρναράς, Πανίδης, Τζόλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ