Παναθηναϊκός: Κέρδισε τον Άρη και «έπιασε» κορυφή η Κ19

Παναθηναϊκός: Κέρδισε τον Άρη και «έπιασε» κορυφή η Κ19

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 του Άρη και «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος αφού έκανε το 3 στα 3.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού, αν και αγωνίστηκε για 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Ηλιάδης, επικράτησε του Άρη με 2-1 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 28′ με γκολ του Αθανασακόπουλου με γυριστό σουτ εντός περιοχής, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 68′ ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Μπακούτση. Στη φάση της ανατροπής του Μπακούτση από τον Ηλιάδη, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε έμφαση στα αμυντικά του καθήκοντα, ωστόσο στο 88′ με κεφαλιά του Σιδέρη πήρε το προβάδισμα, το οποίο έδωσε διατήρησε μέχρι τέλους.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης έμεινε και ο Άρης με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μαρμαρίδης.

Άρης (Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μέρο, Σεγκέργκης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Καράμπελας, Κοντοπούλης, Μπακούτσης, Μπαλικτσής

Παναθηναϊκός: (Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Σαντικάι, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Βαγιανίδης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης, Σαμαράς, Σούλτσε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ