Άρης: Αποστολή με Βέλεθ και Μενέντεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Αποστολή με Βέλεθ και Μενέντεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Επιστρέφουν στην αποστολή οι δυο Ισπανοί για το αυριανό (15/09, 9.30 μ.μ.) παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (15/09, 9.30 μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς, ο υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται αυτό του Φραν Βέλεθ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και του Άλεξ Μενέντεθ, που πλέον υπολογίζεται κανονικά, ενώ εκτός έμεινε ο Μάρτιν Τόνσο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Alex Menendez, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ