Μαρτίνς: «Οι φίλαθλοί μας, αξίζουν τον Ολυμπιακό του β’ ημιχρόνου»

Μαρτίνς: «Οι φίλαθλοί μας, αξίζουν τον Ολυμπιακό του β’ ημιχρόνου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχάρη τον Βόλο για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης και στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο 45λεπτο

Αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να είναι ο ΝΠΣ Βόλος σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν δυσκολίες στο πρώτο ημιχρόνου του αγώνα κόντρα στον σύλλογο της Μαγνησίας, αλλά στο δεύτεροι ήταν καταιγιστικοί, κι εκεί θέλησε να εστιάσει και ο Ίβηρας κόουτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης (5-0).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Η εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται στην απόδοση του αντιπάλου. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ήρθαν εδώ να παίξουν κλειστά. Είχαμε δυσκολίες στο α’ ημίχρονο. Στο β’ πήραμε πήραμε τον έλεγχο και βρεθήκαμε στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει να είμαστε. Ήταν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχαμε την απαραίτητα συγκέντρωση. Πήραμε ρίσκο από παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι. Στην επανάληψη, όμως, είδαμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε να βλέπουμε και αυτόν τον Ολυμπιακό αξίζουν οι φίλαθλοι μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ