Η αλήθεια για την κάρτα που δεν δόθηκε στον Ομάρ

Η αλήθεια για την κάρτα που δεν δόθηκε στον Ομάρ

Η ξεκάθαρη κίτρινη στον Μουνίθ, το λάθος της στατιστικής υπηρεσίας που δημιούργησε το μπέρδεμα, η συνεννόηση στο ημίχρονο και η μη αντίδραση του Βόλου.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βόλος βρίσκεται στο 41ο λεπτό. Ο Βόλος βγάζει αντεπίθεση από αριστερά. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μαρκάρει τον Δημόπουλο (φώτο), του κάνει φράγμα. Δίνει το φάουλ. Ο Νορβηγός απομακρύνεται, επιστρέφει στην άμυνά και οι παίκτες του Βόλου ετοιμάζονται να συνεχίσουν το παιχνίδι. Ο Χουάν Μουνίθ πηγαίνει… φουριόζος στον διαιτητή Φωτιάδη και διαμαρτύρεται έντονα. Τόσο έντονα, που ο διαιτητής του αγώνα του βγάζει κίτρινη κάρτα. Στον Μουνίθ. Με τον Ισπανό επιθετικό να γίνεται έξαλλος, να διαμαρτύρεται και να τα λέει με τον διαιτητή.

Η στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη λανθασμένα καταγράφει την κάρτα στον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να φαίνεται «κιτρινισμένος» στο πρώτο ημίχρονο (41′) και στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League. Στο ημίχρονο οι διαιτητές ενημερώνουν για τις κάρτες που έχουν δώσει και καθίσταται σαφές ότι ο Ομάρ δεν έχει κάρτα και ότι η κίτρινη δόθηκε στον ποδοσφαιριστή του Βόλου.

Ανθρωπος του Γαλάνη κατέβηκε στα αποδυτήρια να ρωτήσει ποιος πήρε την κάρτα και να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Αμέσως οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι οι παίκτες που είχαν «κιτρινιστεί» ήταν οι Μυστακίδης (17′), Ποντένσε (37′) και Μουνίθ (41′).

Στο 51′ ο Ελαμπντελαουί κάνει φάουλ στον Μυστακίδη. Ο Φωτιάδης το υποδεικνύει και δίνει κίτρινη κάρτα στον Νορβηγό αρχηγό του Ολυμπιακού. Και φυσικά το παιχνίδι συνεχίζεται. Σωστά, χωρίς κανέναν λόγο διακοπής. Διότι αυτή ήταν η πρώτη κάρτα για τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Το τι συνέβη (στη φάση του 41ου λεπτού) ήταν ξεκάθαρο για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η κάρτα δόθηκε στον παίκτη του Βόλου. Ούτε καν από τους ανθρώπους της ομάδας από τη Μαγνησία προέκυψε κάποια διαμαρτυρία.

Οσο για τη σκόνη που σηκώθηκε μετά τον αγώνα; Οσοι θέλουν να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό, πάντα κάτι θα βρίσκουν ή καλύτερα κάτι θα ανακαλύπτουν. Με κίνδυνο να εκτεθούν. Οπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η οποία ήταν ξεκάθαρη. Με τη στατιστική υπηρεσία του Κώστα Γαλάνη να διορθώνει το λάθος και μαζί με αυτήν ακόμη και οι… στοιχηματικές εταιρείες, που επίσης μπερδεύτηκαν με το… μπέρδεμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ