Σισέ: «Ο… διακόπτης έχει γυρίσει τώρα στο Champions League. Πάμε Ολυμπιακέ!» (pic)

Σισέ: «Ο… διακόπτης έχει γυρίσει τώρα στο Champions League. Πάμε Ολυμπιακέ!» (pic)

To μήνυμα του Παπέ Αμπού Σισέ για τη νίκη επί του Βόλου, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 τον Βόλο, έκανε το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Τότεναμ (18/09) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Σισέ αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Θεσσαλούς και βοήθησε τους Πειραιώτες να διευρύνουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αφρικανός μάλιστα χθες γιόρτασε τα 24ά γενέθλιά του, με τον κόσμο να του στέλνει τις ευχές του.

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ την Κυριακή με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη νίκη των Ερυθρόλευκων απέναντι στους νεοφώτιστους και έδωσε το σύνθημα, ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού που ακολουθεί με την Τότεναμ.

«Η χθεσινή βραδιά ήταν σίγουρα μία μέρα γενεθλίων με ένα παιχνίδι που θα θυμάμαι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, την αγάπη και την υποστήριξή σας, ο Θεός να σας ευλογεί. Μετά από μία σκληρή νίκη στο πρωτάθλημα, ο… διακόπτης έχει γυρίσει τώρα στο Champions League. Πάμε Ολυμπιακέ!» έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ