Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League

Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.

Ο Αρης στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 4-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κίτρινους ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ έφτιαξε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ, συνέχισαν με νίκες το πρωτάθλημα, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν εντός έδρας με 5-0 τον Βόλο και τον Δικέφαλο εκτός έδρας με 3-2 τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ, ενώ νίκες πέτυχαν επίσης οι Ξάνθη, Πανιώνιος και ΟΦΗ. Οι Ακρίτες κέρδισαν τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), οι Κυανέρυθροι την Λάρισα (1-0) και οι Κρητικοί τον Παναιτωλικό (3-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπήρχε ούτε μία ισοπαλία!

Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και ακολουθούν οι ΟΦΗ και ΑΕΚ με 7 και 6 πόντους αντίστοιχα. Ο Αρης έχει 4 και ο Παναθηναϊκός μόλις 1 βαθμό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 14/9

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 3-1
Ολυμπιακός – Βόλος 5-0

Κυριακή 15/9

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 2-1
ΑΕΚ – Λαμία 2-0
Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0
Αρης – Παναθηναϊκός 4-0

Και η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ