Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Η δεύτερη πιο βαριά ήττα στην πράσινη Ιστορία

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0: Η δεύτερη πιο βαριά ήττα στην πράσινη Ιστορία

Τη δεύτερη πιο βαριά ήττα της Ιστορίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα υπέστη το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης (4-0)!

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ταπεινωτική ήττα με 4-0 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ήττα που είναι η δεύτερη πιο βαριά στην ιστορία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δύσκολα θα ξεχαστεί η 15η του Σεπτέμβρη στο πράσινο στρατόπεδο, καθώς το αποτέλεσμα κόντρα στους Κίτρινους είναι το δεύτερο πιο άσχημο βράδυ στην Ιστορία του συλλόγου από το μακρινό 1979, όταν ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί με 6-0 από τον Ηρακλή του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Με σκορ 4-0, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει και από τον ΠΑΟΚ, στις 10 Δεκεμβρίου του 2017, στο γήπεδο της Τούμπας. Για τον Δικέφαλο του Βορρά εκείνο το παιχνίδι πέτυχε δύο τέρματα ο Δημήτρης Πέλκας και από ένα οι Ευθύμης Κουλούρης και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το βράδυ της Κυριακής (15/09), λιγότερο από 2 χρόνια μετά το παιχνίδι κόντρα στους Ασπρόμαυρους, ο Παναθηναϊκός αντικρίζει και πάλι το 4-0 στον φωτεινό πίνακα, από άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ