Παναθηναϊκός: Αύριο στην Αθήνα συνάντηση Δώνη, Νταμπίζα, Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Αύριο στην Αθήνα συνάντηση Δώνη, Νταμπίζα, Αλαφούζου

Η ήττα από τον Άρη δρομολογεί εξελίξεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού και το μέλλον του Δώνη θα κριθεί στο αυριανό ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή και πιθανότατα και με τον ιδιοκτήτη.

Η τεσσάρα από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού δρομολογεί εξελίξεις στο εσωτερικό του τριφυλλιού. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και τους είπε πως στις σκέψεις του είναι ακόμα και η αποχώρηση από την ομάδα, αφού χρειάζεται ένα… ηλεκτροσόκ για να αλλάξει η κατάσταση. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οριστική απόφαση του Δώνη δεν υπάρχει. Την απόφαση θα την πάρουν μαζί ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, σε συνάντηση που θα έχουν αύριο επί αθηναϊκού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός θα διανυκτερεύσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται αύριο η επιστροφή στην πρωτεύουσα. Αμέσως μετά την άφιξη στην Αθήνα αναμένεται να τα πουν οι Δώνης, Νταμπίζας, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου. Κι εκεί θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις αφορούν το μέλλον του Έλληνα προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι σύμφωνος με το ενδεχόμενο παραίτησης του Δώνη, ιδιαίτερα παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αρνητικοί στην αποχώρηση του προπονητή εμφανίζονται και οι ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων ανέλαβαν την ευθύνη εντός αποδυτηρίων.

Η τελικά απόφαση, πάντως, φαίνεται πως είναι στα χέρια του ίδιου του Δώνη, μιας και ο Αλαφούζος σε τέτοιες περιπτώσεις ακούει τις εισηγήσεις του Νίκου Νταμπίζα. Όπως και να έχει, η βαριά ήττα προκαλεί εξελίξεις στο εσωτερικού του Παναθηναϊκού και η επόμενη μέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ