Τερζής: «Μεγάλο μπράβο για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια»

Τερζής: «Μεγάλο μπράβο για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη νίκη του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του Άρη για την εικόνα που έβγαλαν στο γήπεδο με το σαρωτικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού έδωσε ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των κίτρινων αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου, ενώ μετέφερε πως ο Φραν Βέλεθ που αντικαταστάθηκε δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Για το ματς: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές, η νίκη είναι καθαρά δική τους. Αλλά και στον κόσμο, κάθε φορά όταν παίζουμε εντός κι εκτός έδρας είναι δίπλα μας, μας συμπαραστέκεται και δίνει βοήθεια. Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και τα 90 λεπτά. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι βάλαμε τέσσερα γκολ και είχαμε ευκαιρίες για άλλα τέρματα. Αμυντικά δεν απειληθήκαμε εκτός από μια-δυο φάσεις, ήμασταν συγκεντρωμένοι και ό,τι είπαμε όλη την εβδομάδα το βγάλαμε στο γήπεδο. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια».

Για την προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι: «Την πρώτη εβδομάδα που δεν είχαμε παιχνίδι λόγω της διακοπής δουλέψαμε πολύ στην προπόνηση αλλά κάναμε και συζητήσεις για να φύγει το άγχος. Και ο Άγγελος Χαριστέας ήταν μαζί μας. Τη δεύτερη εβδομάδα επέστρεψαν οι διεθνείς και επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι. Μελετήσαμε τον Παναθηναϊκό, είχαμε προετοιμαστεί για την αλλαγή διάταξης που είδαμε. Αυτά που κάναμε στην προπόνηση τα εφαρμόσαμε στο γήπεδο. Οι παίκτες ήταν προσγειωμένοι, το μυαλό τους ήταν στο παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για το αν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ως πρώτος προπονητής: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Για την αντικατάσταση του Φραν Βέλεθ και αν είναι σοβαρή η κατάστασή του: «Όχι, μιλήσαμε γύρω στο 65’. Η αλλαγή έγινε πιο πολύ για να τον προστατέψουμε επειδή έλειπε καιρό, το σκορ το επέτρεψε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Και στο προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ έκανε ατομικά λάθη ο Παναθηναϊκός. Αν κάνεις λάθος, πρέπει να έχει και ο άλλος την ποιότητα και την τακτική να τα εκμεταλλευτεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ