Διούδης: «Δεν φταίει ο προπονητής όταν εμείς δεν κάνουμε τα βασικά»

Διούδης: «Δεν φταίει ο προπονητής όταν εμείς δεν κάνουμε τα βασικά»

Ο Ελληνας πορτιέρο τόνισε ότι για τις τραγικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού δεν φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά συνολικά η ομάδα και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Ο Γιώργος Δώνης μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Αρη (4-0) βγήκε και δήλωσε ότι σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση από τον πάγκο του Τριφυλλιού.

Ο έμπειρος τεχνικός την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Αλαφούζο και τον Νταμπίζα για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Διούδης, δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής όταν οι παίκτες δεν κάνουν ούτε τα βασικά!

Ο Ελληνας πορτιέρο τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν πολλά και εύκολα λάθη και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για τη νέα τραγική εμφάνιση του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για τις συζητήσεις που κάνουν οι παίκτες: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Για τον προπονητή θα το αποφασίσουν ο ίδιος και η διοίκηση. Έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά από πέρυσι και πρέπει να τη συνεχίσουμε, αλλά είναι φανερό πως τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθούσε τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς φταίει ο προπονητής, όταν κάνουμε ατομικά λάθη και χαρίζουμε την μπάλα. Δεν μπορώ να πω πως φταίει, όταν δεν κάνουμε τα πιο βασικά. Δυσκολεύομαι να μας αναγνωρίσω, έχουμε πολύ άσχημη εικόνα και δεν έχουμε καμία δικαιολογία σε μια ενδεκάδα, όπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτι και να ζητήσουμε συγγνώμη στον κόσμο, γιατί εκτεθήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Σε 3 αγωνιστικές, όμως, δεν κρίνεται τίποτα και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ντέρμπι».

Για τα λάθη των παικτών: «Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, νομίζω, αλλά ψυχολογίας. Εκεί μπορούμε να βρούμε λύσεις, γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη και μας παίρνει συνέχεια από κάτω».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Στον Παναθηναϊκό παίζουμε. Έχουμε αποδείξει, επίσης, ότι είμαστε παίκτες καλού επιπέδου και φέτος κάνουμε κακές εμφανίσεις, ενώ υποτίθεται πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να βγούμε μπροστά, να βγάλουμε προσωπικότητα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ