Παναθηναϊκός: Το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του

Παναθηναϊκός: Το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του

Αρνητική επίδοση για τον Παναθηναϊκό που με τον έναν βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές πραγματοποιεί το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημά του σε πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μόνο Παναθηναϊκός δεν ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διασύρθηκε με 4-0 από τον Άρη μένοντας έτσι στον έναν βαθμό (αυτόν με την Λαμία) μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League. Μια επίδοση που συνιστά τη δεύτερη χειρότερη που είχε ποτέ στην ιστορία του.

Η χειρότερη ήταν τη σεζόν 2002/2003, όταν με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ισάριθμες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τον Πορτογάλο να αποχωρεί μάλιστα από την ομάδα.

Αρχικά τότε ο Παναθηναϊκός είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα, από την Προοδευτική με 0-1 μέσα στη Λεωφόρο και από την ΑΕΚ με 1-0 στο «Νίκος Γκούμας». Παρά το τραγικό του ξεκίνημα βέβαια, εκείνη την χρονιά το «τριφύλλι» όχι μόνο επανέκαμψε αλλά έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία από τον Ολυμπιακό.

Επίσης τα οκτώ γκολ που έχει δεχτεί ήδη ο Παναθηναϊκός  (ένα από την Λαμία, τρία από τον ΟΦΗ και τέσσερα από τον Άρη) είναι τα περισσότερα που έχουν δεχτεί ποτέ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αφού ποτέ δεν είχαν δεχτεί πάνω από έξι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ