«Έπιασε» Σάντος και Σαβέφσκι ο Κωστένογλου

«Έπιασε» Σάντος και Σαβέφσκι ο Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου έκανε το τρία στα τρία με τη νίκη επί της Λαμίας και ισοφάρισε την επίδοση των Σάντος και Σαβέφσκι με το καλύτερο ξεκίνημα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Μετά το διπλό στην Τραπεζούντα με 2-0 για τα play off του Europa League αλλά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη (3-2) για το πρωτάθλημα, το καλό τρίτωσε για τον Νίκο Κωστένογλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ, με το 2-0 κόντρα στην Λαμία, έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς από τότε που ανέλαβε την ομάδα κι έτσι ισοφάρισε το επίτευγμα των Φερνάντο Σάντος και Τόνι Σαβέφσκι.

Οι δυο τους ήταν οι μόνοι είχαν πετύχει κάτι ανάλογο την τελευταία 20ετία και βάσει προγράμματος δεν είναι απίθανο ο Έλληνας τεχνικός να διευρύνει το σερί του (Παναιτωλικός εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Λάρισα εκτός, Βόλος εντός)

Ο Σαβέβσκι, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι τον Ιανουάριο του 2001, στα τρία πρώτα παιχνίδια στον πάγκο είχε επικρατήσει του Ηρακλή (1-2), του Αθηναϊκού (2-1) και του Εθνικού Αστέρα (0-3) ενώ ο Φερνάντο Σάντος στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ (τον Αύγουστο του 2001), είχε οδηγήσει την Ένωση στις νίκες επί των Πανσερραϊκού (1-5), Γκρεβενμάχερ (6-0) και Αιγάλεω (2-0).

Το νικηφόρο σερί του Σαβέβσκι στο ξεκίνημά του στον πάγκο της ΑΕΚ είχε σταματήσει στο τέταρτο ματς όταν έχασε με 0-1 από την Μπαρτσελόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ του Σάντος είχε κρατήσει για οκτώ παιχνίδια και πήρε τέλος στην ήττα με 3-2 από τη Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο για το UEFA με την ΑΕΚ, ωστόσο, να παίρνει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ