Ποια πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό; (poll)

Ποια πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό; (poll)

Ο Παναθηναϊκός βιώνει τα πιο σκληρά «πέτρινα» χρόνια της ιστορίας του. Το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους. Τι πρέπει να γίνει στους πράσινους για να βγουν από το «τούνελ»;

Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού και ο διασυρμός από τον Άρη ήρθε απλά να επιβεβαιώσει πως η κρίση που υπάρχει στους πράσινους είναι πολύ βαθιά. Ο Παναθηναϊκός βιώνει τα πιο σκληρά «πέτρινα» χρόνια του εγκλωβισμένος σε λάθη του παρελθόντος που έχουν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να έχει χάσει την δυναμική της και να βρίσκεται ως ο «φτωχός συγγενής» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το περσινό εγχείρημα με Δώνη-Νταμπίζα και… παιδάκια σε συνδυασμό με φθηνές επιλογές ξένων μπορεί στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν να απέδωσε, ξεπερνώντας μάλιστα τις προσδοκίες, όμως γρήγορα αποδείχτηκε στο χορτάρι πως δεν μπορούσε να κρατήσει για πολύ.

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν ήρθε απλά να επιβεβαιώσει πως οι πράσινοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους με «μπαλώματα». Ο Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε βαριά κρίση και το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται ικανή στον ορίζοντα μια λύση, ένα πραγματικό restart που θα μπορέσει να δώσει ελπίδα για το μέλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ουσιαστικά «παρκάρει» την ομάδα, δεν υπάρχει κανείς έως τώρα που έχει εκφράσει ουσιαστικό ενδιαφέρον για να πάρει την ομάδα, το PAO ALIVE και η προοπτική του Γιαννακόπουλου δεν έχει φτάσει στα δεδομένα που θα ήθελαν και το βάρος όλο κακώς ή κακώς πέφτει στους Δώνη και Νταμπίζα που αυτή την στιγμή βρίσκονται και στο «στόχαστρο» σηκώνοντας όλη την ευθύνη για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας.

Ποια πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό; Τι πρέπει να αλλάξει για να βγει από το «τούνελ». To10.gr ζητάει την δικιά σας γνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ