Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας – Αναμένεται η απόφαση του προπονητή

Στηρίζει Δώνη ο Νταμπίζας – Αναμένεται η απόφαση του προπονητή

Ο Νίκος Νταμπίζας... γκάζωσε τους παίκτες στο Κορωπί και η απόφασή του είναι να στηρίξει τον Γιώργο Δώνη. Το ίδιο θα εισηγηθεί και στον Αλαφούζο. Αποφασίζει ο προπονητής για το μέλλον του.

Η «τεσσάρα» από τον Άρη και η νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στο τριφύλλι. Το10.gr σας προϊδέασε από χθες αργά το βράδυ πως η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους πράσινους και πως όλα είναι στον αέρα, ενώ πριν από λίγο ενημερωθήκατε για τα «γκάζια» του Νταμπίζα προς τους παίκτες στο Κορωπί.

O τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού επί της ουσίας έβγαλε στη… σέντρα τους ποδοσφαιριστές, καλύπτοντας 100% τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Ο «Ντάμπι» μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές, τους είπε πως εκείνη ευθύνονται για όλα και πως είναι ντροπή να δείχνουν αυτή την εικόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν και μίλησαν προς τον Νταμπίζα, με το κλίμα πλέον να είναι αρκετά τεταμένο και όλα να κρέμονται σε μια κλωστή.

Ο Νταμπίζας μοιάζει αποφασισμένος ακόμα και να «τελειώσει» κάποιους παίκτες αν δεν αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά, ενώ όσον αφορά τον Δώνη είναι ξεκάθαρο πως ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού τον στηρίζει, όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ. Μάλιστα αυτή θα είναι και η εισήγησή του προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος συνήθως ακούει όλα όσα του λέει ο Νταμπίζας και έχουν σχέση με το αγωνιστικό.

Την ίδια ώρα, πάντως, αναμένεται και η απόφαση του ίδιου του Δώνη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την κουβέντα με τους παίκτες στα αποδυτήρια του «Βικελίδης», θα συζητήσει και σήμερα μαζί τους για να ακούσει και τις δικές τους σκέψεις και απόψεις, αφού χθες μίλησε για τον εαυτό του και τους αποκάλυψε τις σκέψεις αποχώρησης που κάνει μετά τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα.

Οι εξελίξεις στο τριφύλλι είναι ραγδαίες μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Άρη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αυτή τη στιγμή πως θα πάει η ομάδα στο κρίσιμο και δύσκολο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ