Παναθηναϊκός: Group therapy παικτών με πρωτοβουλία αρχηγών – «Εμείς φταίμε, πρέπει να το γυρίσουμε»

Παναθηναϊκός: Group therapy παικτών με πρωτοβουλία αρχηγών – «Εμείς φταίμε, πρέπει να το γυρίσουμε»

Μετά την... κατσάδα του Νταμπίζα, οι ποδοσφαιριστές, έπειτα από πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας, τα είπαν και μεταξύ τους και συμφώνησαν πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κακή εικόνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά από μία ακόμα σοκαριστική ήττα, αυτή τη φορά με 4-0 στο Βικελίδης από τον Άρη. Μια ήττα που φέρνει άπαντες προ των ευθυνών τους. Ο Γιώργος Δώνης για πρώτη φορά έκανε λόγο για σκέψεις αποχώρησης (αυτή τη στιγμή στα γραφεία του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ είναι η κρίσιμη συνάντηση με Αλαφούζο και Νταμπίζα), ο τεχνικός διευθυντής μίλησε στους παίκτες και τους… γκάζωσε λέγοντας τους πως είναι οι υπεύθυνοι κι εκείνοι αποφάσισαν να συζητήσουν και μεταξύ τους για ακόμα μια φορά.

Έτσι, έπειτα από πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας (Κουρμπέλη, Δώνη, Ινσούα), οι παίκτες έκαναν group therapy στο Κορωπί και μίλησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους. Και συμφώνησαν πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της άσχημης εικόνας που παρουσιάζουν στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Δε γίνεται να παρατάμε τα παιχνίδια και να μην παλεύουμε. Δε φταίει ο προπονητής όταν κάνουμε μόνοι μας τόσα λάθη. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, να πιστέψουμε και πάλι στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας», ήταν το νόημα όσων είχαν να πουν οι αρχηγοί της ομάδας προς τους συμπαίκτες τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν και εξέφρασαν την άποψή τους για το απογοητευτικό ξεκίνημα.

Σε κακή κατάσταση ο Ζαχίντ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Γκίας Ζαχίντ. Ο Πακιστανός μέσος φέρει βαρέως το τραγικό λάθος που έκανε στο 1-0 του Άρη, πασάροντας στον Φετφατζίδη μέσα στην περιοχή. Οι συμπαίκτες του, τόσο χθες το βράδυ μετά το ματς, όσο και σήμερα στο Κορωπί, προσπάθησαν να τον στηρίξουν ψυχολογικά προκειμένου να βρει και πάλι τον εαυτό του και να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ