Το μήνυμα του Βέρντε για Λαμία και Παναιτωλικό (pic)

Το μήνυμα του Βέρντε για Λαμία και Παναιτωλικό (pic)

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Λαμίας και έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Λαμίας (2-0) και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια νίκη που ικανοποίησε άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Ντανιέλε Βέρντε να εκφράζει τη χαρά του για την επικράτηση της Ενωσης.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας και μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία, βγάζοντας μια ωραία κάθετη πάσα στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, στο μήνυμα που ανάρτησε στα social media, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την χθεσινή επικράτηση. Συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Molto contento per la vittoria di ieri ⚽ Complimenti a tutti Ora testa alla prossima . Muy feliz por la victoria de ayer ⚽ Felicitaciones a todos Ahora concéntrate en el próximo juego . @aekfc_official . #aeklamia #aekathens #aekfc #aekfamily #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚽️❤️∂αиι7νєя∂є❤️⚽️ (@daniele7verde) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ