Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Η σύσκεψη κορυφής ολοκληρώθηκε, Νταμπίζας, Δώνης και Αλαφούζος ανέλυσαν την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν μαζί.

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι θα πάνε στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο. Η συνάντηση που είχαν στα γραφεία του ΣΚΑΪ ο Δώνης, ο Νταμπίζας και ο Αλαφούζος ολοκληρώθηκε περίπου στις 20:00 και αφού οι τρεις άνδρες είχαν αναλύσει τα αίτια της κακής εικόνας της ομάδας.

Ο Δώνης, μετά τις συζητήσεις που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα τόσο χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όσο και σήμερα στην Αθήνα, έβγαλε από το μυαλό του το ενδεχόμενο της παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας.

Αυτό που προκύπτει, μεταξύ άλλων, από τη συνάντηση είναι ότι ο Γιώργος Δώνης παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και άπαντες προχωρούν ενωμένοι ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τις επόμενες μέρες ο Ελληνας προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, με στόχο την αγωνιστική μεταμόρφωση του «τριφυλλιού» στο μεγάλο ματς με τους Πειραιώτες, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ