Αλλάζει μανατζερική στέγη ο Χουλτ

Αλλάζει μανατζερική στέγη ο Χουλτ

Ο Σουηδός μπακ αλλάζει μάνατζερ, αφού δε θα συνεργάζεται πια με τον Μάρτιν Νταλίν, αλλά με τον μεγαλοατζέντη Χασάν Τσετινκάγια.

Ο Νίκλας Χουλτ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ΑΕΚ, με τον Σουηδό αριστερό μπακ να έχει ήδη τρεις συμμετοχές στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Σκανδιναβός αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Europa League, αλλά και στα δύο πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος, με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στο πρόσφατο ματς με την Λαμία έμεινε στον πάγκο, με τον Λόπες να παίρνει τη θέση του στην αρχική 11άδα της Ενωσης.

Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ενωση μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε να αλλάξει μανατζερική στέγη, καθώς δεν θα συνεργάζεται πια με τον Μάρτιν Νταλίν, αλλά με τον μεγαλοατζέντη Χασάν Τσετινκάγια.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό μάνατζερ, ο οποίος έχει πελάτες σπουδαίους παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα, τον Βίκτορ Λίντελοφ της Γιουνάιτεντ, αλλά και τους Φόσμπεργκ, Ρόμπιν Ολσεν και Γκουιντέτι.

Ο Τσετινκάγια πριν από λίγο καιρό είχε συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον, με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό τελικά να καταλήγει στην Σουόνσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ