Ετοιμάζει νέα καμπάνια για το PAO Alive ο Γιαννακόπουλος

Ετοιμάζει νέα καμπάνια για το PAO Alive ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απογοητευμένος από το PAO Alive και το ποσό που έχει μαζευτεί έως τώρα, όμως δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζει μια νέα μεγάλη καμπάνια που θα κοστίσει 2.5 εκατ. ευρώ.

Το εγχείρημα του PAO Alive και η ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν πηγαίνει καλά, με πολλούς από τους επιφανείς φίλους του τριφυλλιού να μην έχουν συνεισφέρει μέχρι τώρα.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα έως τώρα δεδομένα και με το γεγονός ότι έχουν μαζευτεί περίπου 685 χιλιάδες ευρώ με το PAO Alive.

Ο προβληματισμός του Γιαννακόπουλου είναι στο ότι οι επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκοί δεν έχουν συμβάλει στο εγχείρημα. Παρόλα αυτά φέρεται να μην τα παρατάει και να συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ξεκινήσει η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το «Pao Alive» που θα γίνει τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με στόχο να προσελκύσει και τους Έλληνες ομογενείς.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το ποσό που πρόκειται να διαθέσει για τη διαφήμιση της καμπάνιας του PAO Alive ενδέχεται να αγγίξει και τα 2,5 εκατ. ευρώ. Σκοπός του Γιαννακόπουλου είναι να «ενώσει» τον Παναθηναϊκό σε όλα τα σπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ