«Είπε όχι στον Άρη ο Κρέσπο»

«Είπε όχι στον Άρη ο Κρέσπο»

Ο Ερνάν Κρέσπο φέρεται να απάντησε αρνητικά στη πρόταση των «κιτρίνων» για ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0, έχοντας τον Απόστολο Τερζή στην άκρη του πάγκου. Ωστόσο, είναι ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης και του Θόδωρου Καρυπίδη για νέο τεχνικό.

Ο Ερνάν Κρέσπο είναι μια από τις βασικές επιλογές των ανθρώπων του Άρη για τον πάγκο της ομάδας. Παρόλα αυτά σημερινό δημοσίευμα της «Ole» αναφέρει πως ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «κίτρινων» για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Από την πλευρά του Άρη δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Όπως υποστηρίζει η αργεντίνικη εφημερίδα ο Κρέσπο ήταν θετικός στην αρχή των διαπραγματεύσεων, όμως παρόλα αυτά απάντησε αρνητικά.

«Στον Ερνάν Κρέσπο έγινε πρόταση να αναλάβει τον Άρη, που έχει τρεις Αργεντινούς στο ρόστερ του, αλλά ο ίδιος την αρνήθηκε. Ο Κρέσπο αποδεσμεύτηκε από την Μπάνφιλντ νωρίτερα στις αρχές του μήνα. Το όνομά του έπαιξε δυνατά για την Εθνική Βολιβίας σύμφωνα με τους ιθύνοντές της, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Σέζαρ Φαρίας. Η απάντηση του άλλου υποψήφιου, Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται. Στον Άρη αγωνίζονται τρεις Αργεντινοί: Νίκο Μαρτίνες, Ντάνιελ Μαντσίνι και Μάρτιν Τόνσο», έγραψε η γνωστή εφημερίδα της Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ