Δεν θέλει αποζημίωση ο Δώνης αν απολυθεί από τον Παναθηναϊκό

Δεν θέλει αποζημίωση ο Δώνης αν απολυθεί από τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης σχετικά με το ζήτημα της αποζημίωσης ήταν ξεκάθαρος με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν θα λάμβανε κάποιο ποσό αν αποτελούσε ή αποτελέσει παρελθόν.

Ο Γιώργος Δώνης είναι σε δύσκολη θέση στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να «παίζεται» το κεφάλι του πιθανότατα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα δεν παραιτήθηκε και οι τρεις άνδρες αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Δώνης μάλιστα προχώρησε και σε μια ιδιαίτερη κίνηση για τα δεδομένα της εποχής, και σύμφωνα με την Πράσινη, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να λάβει κάποια αποζημίωση σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες μέρες ή βδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το είχε τονίσει και στις πρώτες συζητήσεις που είχε κάνει με την διοίκηση για να αναλάβει την ομάδα.

«Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχετε να πληρώσετε κάτι αν δεν θέλετε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ