Παναθηναϊκός : Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Χίλιεμαρκ στην Ξάνθη που εξόργισε τον Ουζουνίδη

Παναθηναϊκός : Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Χίλιεμαρκ στην Ξάνθη που εξόργισε τον Ουζουνίδη

Ο εκνευρισμός του, το μπουκάλι που κλώτσησε και η άρνησή του να κάνει ζέσταμα με τον γυμναστή της ομάδας.

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία και πλέον ως πιθανότερο σενάριο φαντάζει η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, χωρίς πάντως ακόμα να είναι κάτι βέβαιο.

Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει παράπονα όχι μόνο από την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά κυρίως από την απειθαρχία που δείχνει, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Ξάνθη και συγκεκριμένα λίγο πριν ο Σουηδός μπει στο γήπεδο.

Περίπου στο 75’ της αναμέτρησης ο Ουζουνίδης έδωσε εντολή στον Χίλιεμαρκ να σηκωθεί για ζέσταμα προκειμένου να τον ρίξει λίγο αργότερα στο ματς, με τον Σουηδό να έχει δείξει ήδη τη δυσαρέσκειά του από το γεγονός πως για ακόμα ένα ματς δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Χίλιεμαρκ σηκώθηκε εκνευρισμένος από τον πάγκο, κλώτσησε ένα μπουκάλι με νερό που είδε μπροστά του και αρνήθηκε να κάνει ζέσταμα με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γιάγκο, προτιμώντας να πάει μόνος του να κάνει προθέρμανση και κοιτάζοντας περισσότερο τον αγώνα.

Ο Ουζουνίδης δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό, αλλά ενημερώθηκε μετά το τέλος του ματς για τη συμπεριφορά του Χίλιεμαρκ, η οποία ήταν το ίδιο… αδιάφορη και μέσα στο γήπεδο, όπου έχασε και τις δύο μεγάλες ευκαιρίες. Επί της ουσίας αυτό αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Σουηδό, που όπως αναφέραμε και χθες, αν δεν αλλάξει συμπεριφορά θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό άμεσα. Και ο αποκλεισμός από την αποστολή του αυριανού αγώνα είναι το πιο ηχηρό μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ