ΑΕΚ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με ΟΠΑΠ

ΑΕΚ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με ΟΠΑΠ

Παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ η ανανέωση της συνεργασίας του Οργανισμού με την ΑΕΚ για ακόμα μία χρονιά.

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΑΕΚ προκειμένου να επισημοποιήσουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από την ΑΕΚ στα γραφεία του Οργανισμού παρεβρέθηκαν οι Μηνάς Λυσσάνδρου, Ίλια Ίβιτς, Νίκος Κωστένογλου και Ανδρέας Δημάτος. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Μπακάκης, Μπάρκας, Οικονόμου, Ολιβέιρα και Σιμάο.

Από την πλευρά του ΟΠΑΠ ήταν παρόντες ο πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ και ο CEO, Ντάμιεν Κόουπ. Ο CEO, μάλιστα, προλόγισε τη συνέντευξη Τύπου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών για 5η σεζόν.

Ο Ά αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, δήλωσε: «Η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστή. Αποτελεί το ισχυρότερο θεμέλιο του προγράμματός μας. Μέσω της συνεργασίας μας έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ιστορία μας. Διατηρούμε τον ΟΠΑΠ ως κορυφαίο χορηγό και μαζί τοποθετούμε υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ ως ιδέα πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από μία εταιρία. Σε εμπορικό επίπεδο η πλατφόρμα της ΑΕΚ θα προβάλει τον ΟΠΑΠ, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της ομάδας μας».

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, από μεριάς του ανέφερε: «Είναι πρώτη τοποθέτησή μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Για τους λόγους αυτούς του αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και τη σεζόν αυτή και να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίο τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίηση για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και να αγωνιστούμε δύο φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ