H αντίδραση του Θεόδωρου Καρυπίδη για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου

H αντίδραση του Θεόδωρου Καρυπίδη για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του» λέει με νόημα ο ισχυρός άνδρας του Άρη, μιλώντας στο «10» για τα… μαντάτα της ΚΕΔ.

Την απάντηση για τέτοιες ιστορίες την έχουν δώσει χρόνια τώρα οι Αμερικανοί.

Εκείνοι είναι που όρισαν πως «είδηση δεν είναι όταν ο σκύλος δαγκώνει άνθρωπο, αλλά όταν ο άνθρωπος δαγκώσει τον σκύλο». Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν: Κανένα σοβαρό νέο.

Καμία είδηση για αυτό που συνέβη πριν από λίγη ώρα. Για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.

Μια επιλογή με την υπογραφή του Μέλο Περέιρα και της ΚΕΔ. Μια κίνηση από εκείνες που λες και θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Δεν έχει λογική η επιλογή της ΕΠΟ και του αρχιδιαιτητή. Τα «ντέρμπι» από πέρσι τα σφυρίζουν αποκλειστικά ξένοι διαιτητές.

Το περσινό ΠΑΟΚ-Άρης το «σφύριξε» ξένος διαιτητής.

Το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της Κυριακής το «σφυρίζει» ξένος διαιτητής.

Γιατί λοιπόν στο ΠΑΟΚ-Άρης η επιλογή να είναι αυτή τη φορά ένας Έλληνας; Με ποια κριτήρια; Ποιο σκεπτικό; Και μάλιστα ο διαιτητής που ο Άρης είχε «ξεχωρίσει» ως ανεπιθύμητο απαντώντας με έναν τρόπο στην φημολογία που έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα. Για τον ορισμό του Ροδίτη ρέφερι.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η κουβέντα αύριο, στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη. Διότι ο Υφυπουργός έχει καλέσει τις ομάδες να κουβεντιάσουν για το VAR (που σημειωτέο στην Τούμπα, γίνεται με «παραγωγή» PAOK TV). Άρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι βέβαιο πως θα προκύψουν νεότερα σε αυτό το ραντεβού και για την ΚΕΔ.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσει ο Υφυπουργός από τους ίδιους τους εκπροσώπους των ομάδων τι τελικά συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και κυρίως να καταλάβει και ο ίδιος τα  «μυστήρια» εκείνα που φέρνουν στην επιφάνεια τους ορισμούς των διαιτητών. Στους λαμπρούς καιρούς της Εξυγίανσης.

Είναι σκάνδαλο η σημερινή επιλογή του Περέιρα. Και αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση της κατάστασης για να το αντιληφθεί κάθε παρατηρητής.

To10.gr εντόπισε πριν από λίγο τον Θοδωρή Καρυπίδη. Τον διοικητικό ηγέτη του Άρη που προφανώς δεν είναι από εκείνους που θέλουν να κάνουν τα πράγματα ακόμη «χειρότερα» στην αντίστροφη μέτρηση αυτού του ματς.

Η απάντηση του; Ακολούθησε ένα πικρό χαμόγελο που προκαταβολικά τα έλεγε όλα: «Τι να σου πω. Είναι ένα ντέρμπι που όλοι μας θέλει να κυλήσει ήσυχα και καθαρά. Δεν χρειάζεται να προκαλούν τον κόσμο» εξήγησε. «Έγινε μια τελείως άστοχη επιλογή. Δίχως καμία λογική. Πραγματικά ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ