Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Σισέ

Ολυμπιακός: Στο νοσοκομείο ο Σισέ

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Nύχτα Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή για τον Ολυμπιακό. Ο Παπέ Αμπού Σισέ όμως που έλεγε πως ανυπομονούσε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, δεν ήταν γραφτό να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκης ούτε ως θεατής.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού. Όχι μόνο λοιπόν έμεινε εκτός 18άδας από το αποψινό ματς με την Τότεναμ, αλλά χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Εκεί είναι ακόμη ο διεθνής αμυντικός και σίγουρα μετά το ματς θα έχουμε νεότερα.

Την θέση του Σισέ στην 18άδα των Πειραιωτών πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο ιστορικός αρχηγός που δέκα χρόνια πριν (16/9/2019) έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τα Ερυθρόλευκα στα ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη νίκη επί της Άλκμααρ.

Εννοείτε πως από ήταν γνωστό ότι στην εντεκάδα των Πειραιωτών επιστρέφει ο Ρούμπεν Σεμέδο για να αναλάβει την ευθύνη στα αγωνιστικά μέτρα που αντιστοιχούν στον δεξιό στόπερ. Ο Πορτογάλος θα έχει δίπλα του, τον Γιασίν Μεριά. Το γνωστό «δίδυμο» της άμυνας που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην καταπληκτική διαδρομή του Ολυμπιακού των προκριματικών. Της ομάδας που κέρδισε το εισιτήριο για… απόψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ