Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Ολιβέιρα: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (29/9).

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παρεβρέθηκε στη εκδήλωση της Τετάρτης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική.

«Η στήριξη που δίνει ο ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική για να κατακτούμε τους στόχους μας». Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια τονίζοντας «Πάντα στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό και δύσκολο ματς είναι το επόμενο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Παναιτωλικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να διεκδικήσουμε να κερδίσουμε. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα είναι νωρίς για αυτό», είπε αρχικά.

«Σκέφτομαι θετικά πάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και με τον Παναιτωλικό. Αλλά πρέπει να αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Και θέλω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ