«Επίθεση» Καρυπίδη σε Γραμμένο – Περέιρα

«Επίθεση» Καρυπίδη σε Γραμμένο – Περέιρα

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης ζήτησε εξηγήσεις απο τους δύο άντρες για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Τούμπας, στο περιθώριο της σύσκεψης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Το «παρών» στη σύσκεψη του που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το VAR έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Πέρα από τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την εφαρμογή του νέου συστήματος, αυτή ήταν μια ευκαιρία για τον διοικητικό ηγέτη του Άρη να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ μετέφερε τα παράπονά του σε αρκετά έντονο ύφος για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας και τόνισε πως έπρεπε να είχε επιλεγεί και πάλι ξένος διαιτητής όπως και πέρσι στα ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ του θύμισε και σχετική του διαβεβαίωση. Ακόμη, του είπε πως η ευθύνη θα βαραίνει εκείνον για ό,τι αρνητικό συμβεί, με τον Περέιρα να μην του δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Έπειτα, ο Καρυπίδης στράφηκε κατά του Βαγγέλη Γραμμένου, ρωτώντας τον με ποια κριτήρια η ΚΕΔ επέλεξε Έλληνα διαιτητή και μάλιστα τον συγκεκριμένο στο προσεχές παιχνίδι και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν όλη η Θεσσαλονίκη να γνωρίζει από την περασμένη Δευτέρα ότι θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε πως δεν ασχολείται με τη διαιτησία αλλά ο Καρυπίδης συνέχισε απευθύνοντάς του μια σειρά από ερωτήσεις, που έμειναν αναπάντητες.

Συγκεκριμένα, τι ενέργειες κάνει η Ομοσπονδία για να ανατρέψει το κλίμα καχυποψίας μετά τη διαρροή του ονόματος του Σιδηρόπουλου δυο μέρες πριν τον ορισμό του, ποιος είναι ο ρόλος της και ποιος τελικά ορίζει τους διαιτητές, και γιατί δεν υλοποιήθηκε η δέσμευσή του να σφυρίξει ξένος διαιτητής και φέτος στα ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ