Βασιλακάκης: «Ο Ατρόμητος μεγαλώνει και είμαι ευτυχισμένος»

Βασιλακάκης: «Ο Ατρόμητος μεγαλώνει και είμαι ευτυχισμένος»

Ο Γιώργος Βασιλακάκης του Ατρομήτου, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του για την απόφασή του να ενταχθεί στους Περιστεριώτες αλλά και για το status της ομάδας που μεγαλώνει πολύ φέτος.

Ο Γιώργος Βασιλακάκης, εκ των διακριθέντων στη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ με 1-0 και δημιουργός του τέρματος που πέτυχε ο Ντάουντα, δήλωσε ευτυχισμένος που είναι μέλος του Ατρομήτου, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι πως η ομάδα του Περιστερίου μεγαλώνει μέσα από τις μεγάλες νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα χαφ στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο: «Όταν μίλησα με την ομάδα ήταν άμεση η απόφασή μου. Υπάρχουν παίκτες που ξέρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι θέλουν να φτάσουν ψηλά. Είμαι ευτυχισμένος στον Ατρόμητο και φαίνεται από τις αντιδράσεις μου. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Από την ώρα που έγινε μια νέα αρχή σε ένα ωραίο πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια ήταν κάτι σημαντικό. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».

Για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση: «Στα γκολ λειτουργείς με το ένστικτο. Ο Άμπι έχει ένστικτο και έχει αποδείξει ότι το έχει το γκολ».

Για τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες επί Ολυμπιακού και ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι ότι μεγαλώνει η ομάδα. Ότι νικήσαμε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι απλώς δύο νίκες. Το επόμενο ματς θα δείξει αυτό που κάνουμε αν κρατάει και μένει για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ