Απόλυτη διάψευση Περέιρα για τα περί «επιθεώρησης Σουλούκου» στο VAR!

Απόλυτη διάψευση Περέιρα για τα περί «επιθεώρησης Σουλούκου» στο VAR!

Ο Μέλο Περέιρα στην σύσκεψη Αυγενάκη για το VAR ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν έκανε... επιθεώρηση στο VAR στο Καραισκάκη και πως οι άνθρωποι του VAR άργησαν με δική τους ευθύνη!

Καμία… επιθεώρηση απο την Σουλούκου στο VAR πριν απο τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης όπως… αποκάλυψαν τα «γνωστά εξυγιαντικά» ΜΜΕ με υποτιθέμενη δόση… αλήθειας. Η διάψευση και η σκληρή επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο ήταν απόλυτα λογική και αναμενόμενη για να απαντήσει στα μυθεύματα που μόνο τυχαία δεν εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ ιδιοκτησίας Σαββίδη.

Η διάψευση όμως και απο τον Μέλο Περέιρα, που είναι «εκλεκτός» της… εξυγίανσης του ΠΑΟΚ είναι ακόμη πιο ηχηρή. Ο Περέιρα που δέχθηκε σφορδή επίθεση και απο τον Ολυμπιακό πήρε θέση στα μυθεύματα για τα όσα συνέβησαν στο Καραισκάκη και το VAR. Και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία… επιθεώρηση απο την Λίνα Σουλούκου πριν απο τον αγώνα.

Ηχηρό «χαστούκι» σε αυτούς που θέλησαν να κατασκευάσουν «αποκαλύψεις». Ακόμη χειρότερα για αυτούς η προσπάθεια να καλύψουν την… αποκάλυψη τους που χάθηκε απο τον ίδιο τον Περέιρα στην καθυστέρηση του VAR πόυ δεν ήταν όπως έπρεπε 3 ώρες πριν αλλά μία ώρα πριν.

Ποιος έφταιγε όμως για αυτό; Ο Ολυμπιακός; Ο ίδιος ο Μέλο Περέιρα τους… ξεμπρόστιασε ξανά με την νέα διάψευση του, καθώς στην σύσκεψη Αυγενάκη για το VAR ξεκαθάρισε επίσης πως ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία σχέση με την καθυστέρηση και πως ήταν ευθύνη των ίδιων των ανθρώπων του VAR!

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη σύσκεψη, Κώστας Καραπαπάς, του ζήτησε να επαναλάβει την τοποθέτηση του για να μην υπάρξουν… παρερμηνείες. «Δηλαδή λέτε κ. Περέιρα ότι ποτέ κάποιος δεν έκανε επιθεώρηση στα βαν, όπως διαβάσαμε;». Για να έρθει η απάντηση: «Ποτέ κανείς δεν μας ενόχλησε, αυτά είναι ψέμματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ