Παναθηναϊκός: Πίστη Δώνη εν όψει Ολυμπιακού – Δοκιμή με 4-2-3-1

Παναθηναϊκός: Πίστη Δώνη εν όψει Ολυμπιακού – Δοκιμή με 4-2-3-1

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής. Τι δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση.

Να ξεχάσουν όλα όσα έχουν γίνει έως τώρα μέσα στη σεζόν και να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βλέποντας το ως μια νέα αρχή που μπορεί να τους δώσει την ώθηση που ψάχνουν για τη συνέχεια, κάλεσε ο Γιώργος Δώνης τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Έλληνας προπονητής προσπαθεί μέσω των ομιλιών του στις προπονήσεις να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, οι οποίοι είναι… σοκαρισμένοι από τις δύο βαριές ήττες με ΟΦΗ και Άρη, αλλά και από τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, όπου άκουσαν βαριές κουβέντες. Ο Δώνης θέλει να τους μεταφέρει την πίστη του πως στο ντέρμπι της Κυριακής όλα μπορούν να γίνουν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, μια ομάδα που θα κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της και θα διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορεί να φέρνει τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο Δώνης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως ο αντίπαλος μονάχα χαλαρός δε θα εμφανιστεί. «Όλοι περιμένουν αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι σοβαροί και θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο στόχος μας είναι να είμαστε συμπαγείς και έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δώνης, που θα κάνει περισσότερη τακτική ανάλυση αύριο όταν θα δείξει βίντεο στους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά το σχήμα και τα πρόσωπα, ο Δώνης φαίνεται να καταλήγει στο 4-2-3-1, προκειμένου η ομάδα του να είναι περισσότερο συμπαγής στη μεσαία γραμμή. Με δύο αμυντικούς μέσους, τον Κουρμπέλη που επιστρέφει και πιθανότατα τον Δώνη, ενώ στην άμυνα δοκίμασε τον Σένκεφελντ και όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Και καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα της αμυντικής λειτουργίας που έχουν εμφανιστεί όλο αυτό το διάστημα.

Από ‘κει και πέρα, ο Δώνης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κολοβό πίσω από τον Μακέντα, βάζοντας τον Ζαχίντ στο ένα άκρο και τον Μπουζούκη στο άλλο, ενώ δε θα πρέπει να αποκλείουμε την είσοδο του Χατζηθεοδωρίδη στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που ο Έλληνας προπονητής θέλει να δει μια πιο συμπαγή ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ