Τετ-α-τετ Δώνη με τους έμπειρους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Τετ-α-τετ Δώνη με τους έμπειρους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Δώνης είχε επαφές με τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού για να τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή (22/9, 20:30) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως ψυχολογικά κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να κάνει ότι μπορεί για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να αφυπνίσει τους βασικούς του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο δεν έμεινε στην ομιλία ενώπιον όλης της ομάδας ή στις οδηγίες για την τακτική, αλλά είχε και κάποια τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές πιο έμπειρους ενόψει ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης μίλησε ιδιαιτέρως με παίκτες όπως ο Μακέντα κι ο Κουρμπέλης για να τους «ανεβάσει», αφού η απόδοση τους δεν είναι καλή.

Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει τις ατομικές συζητήσεις με κάθε παίκτη, αποσκοπώντας να προετοιμάσει άπαντες για την Κυριακή και να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να αντιστρέψει και το κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ