Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Τσόρι

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Τσόρι

Ακόμα μια επιβεβαίωση για to10.gr, καθώς ο Τσόρι Ντομίνγκες επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν ότι θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και κυρίως ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών των ερυθρόλευκων.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής ήταν σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο λιμάνι από κάποιο άλλο πόστο και σήμερα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του, επιβεβαιώνοντας to10.gr που είχε αποκαλύψει ποιος θα είναι ο ρόλος του Αργεντινού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του, ο Τσόρι θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ενώ θα είναι και δίπλα στην ομάδα σε έναν ιδιαίτερο ρόλο και σημαντικό πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες, o οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ.

Τσόρι, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!​

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ