Εκτεταμένα στιγμιότυπα του Ολυμπιακός – Τότεναμ έδειξε ο Δώνης

Εκτεταμένα στιγμιότυπα του Ολυμπιακός – Τότεναμ έδειξε ο Δώνης

Ανάλυση του Ολυμπιακού για περισσότερη από μισή ώρα έκανε σήμερα στο Κορωπί ο Γιώργος Δώνης. Τα άκρα και το πρέσινγκ οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που επεσήμανε.

Πολύ μεγάλη προσοχή στα άκρα, συνοχή ανάμεσα στις γραμμές και γρήγορες επιστροφές ζήτησε ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού για περισσότερη από μισή ώρα έδειξε στο βίντεο στιγμιότυπα του Ολυμπιακός – Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, επισημαίνοντας τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά και τις αδυναμίες που παρουσιάζει.

Ο Δώνης στάθηκε ιδιαίτερα στα άκρα των ερυθρολεύκων, μιας και εκεί είναι ίσως το δυνατότερο σημείο του Ολυμπιακού και μπορεί να τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αν δεν είναι 100% συγκεντρωμένοι και τα 90 λεπτά του αγώνα.

Ο Δώνης μίλησε και για το πρέσινγκ του Ολυμπιακού, που ξεκινάει από πολύ ψηλά με σκοπό να κλέψει την μπάλα και να δημιουργήσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα και ζήτησε μεγάλη προσοχή στο build up και φυσικά να αποφευχθούν τα λάθη σε πάσες που είδαμε με ΟΦΗ και Άρη και έκαναν μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ