Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρωνιάδης: «To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης» (vid)

Ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για το PAOK TV.

Αρωνιάδης: «To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης» (vid) | to10.gr

Το δικό του μήνυμα για την κίνηση του ΠΑΟΚ με το PAOK TV έστειλε ο Media Director του «δικεφάλου του βορρά», Παναγιώτης Αρωνιάδης, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram η πρωτοποριακή αυτή ενέργειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν κίνηση αντίληψης από την ΠΑΕ και τόνισε πως το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί ένα στοίχημα για όλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης στο Instagram:

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@aroniadis.p) στις