Αρωνιάδης: «To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης» (vid)

Αρωνιάδης: «To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης» (vid)

Ο Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για το PAOK TV.

Το δικό του μήνυμα για την κίνηση του ΠΑΟΚ με το PAOK TV έστειλε ο Media Director του «δικεφάλου του βορρά», Παναγιώτης Αρωνιάδης, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram η πρωτοποριακή αυτή ενέργειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν κίνηση αντίληψης από την ΠΑΕ και τόνισε πως το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί ένα στοίχημα για όλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης στο Instagram:

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@aroniadis.p) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ