Τερζής: «Όλη η Θεσσαλονίκη περιμένει αυτό το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι»

Τερζής: «Όλη η Θεσσαλονίκη περιμένει αυτό το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι»

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Άρης είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε στην κάμερα της NOVA για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Άρης είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει το παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα δήλωσε:

Πως κύλησε η προετοιμασία: «Δουλέψαμε χωρίς προβλήματα και μέχρι σήμερα έχουμε όλα τα παιδιά στην διάθεση μας, ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί και όλα είναι καλά.

Πως διαχειρίζεται ο ίδιος την αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι είναι υπηρεσιακός τεχνικός: «Από την ομάδα μου είχαν πει να ετοιμαστώ και για το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Εγώ το είχα πει και παλιότερα ότι δεν αισθάνομαι υπηρεσιακός. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα μας για το παιχνίδι όπως ακριβώς κάναμε και με τον Παναθηναϊκό».

Για την μεγάλη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι κάναμε καλή εμφάνιση, εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε δουλέψει. Δεν στέκομαι στο 4-0 και στο σκορ, ήμασταν συγκεντρωμένοι και τυχεροί και μπορέσαμε να βρούμε τόσα τέρματα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και το χάρηκε ο κόσμος.

Για την ψυχολογική ώθηση που πήραν οι παίκτες του Άρη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Η διαφορά μετά από μια τέτοια νίκη είναι στην ψυχολογία. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δουλέψαμε με μεγάλη διάθεση για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον τελείωσε το παιχνίδι της Κυριακής αφήσαμε πίσω τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και κοιτάξαμε να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το οποίο το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη».

Τι θα πρέπει να έχει ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Το πρώτο που θα πρέπει να έχουμε είναι η συγκέντρωση. Γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει, ώστε να βάλουμε δύσκολα με τον παιχνίδι μας στον ΠΑΟΚ και να τον δυσκολέψουμε».

Τακτικά τι περιμένει από το παιχνίδι: «Όσον αναφορά το τακτικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πολύ συγκριτικά με πέρυσι. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και με τον τρόπο μας, να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του».

Για το αν χρειάζεται ο προπονητής να πει κάτι παραπάνω στους παίκτες του για αυτά τα παιχνίδια: «Τα περισσότερα παιδιά έχουν παίξει δύο φορές στην Τούμπα πέρσι. Αλλά και τους νέους παίκτες τους έχουμε βάλει στο κλίμα του παιχνιδιού. Εμείς θα ασχοληθούμε με την ομάδα μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Όταν υπάρχουν τόσο σημαντικά παιχνίδι μπροστά οι παίκτες φτιάχνονται από μόνοι τους. Ο καθένας όταν μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλει να κερδίσει, εμείς από την μεριά μας προσπαθήσαμε να βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα».

Για το γκολ που πέτυχε ο Ιντέγε και τον βοήθησε: «Όλοι οι επιθετικοί τρέφονται με το γκολ. Ο Ιντέγε μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε σκοράρει αλλά μέσα στο γήπεδο κάνει πολλές δουλείες και προσφέρει στην ομάδα, όπως έκανε στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Φετφατζίδης».

Για την συμμετοχή του Γκάμα: «Έχει απίστευτη τεχνική μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση είναι ένας αναγνωρισμένος παίκτης ακόμα και από τους αντιπάλους του. Δουλεύει πάρα πολύ καλά μέσα στις προπονήσεις και το βασικό είναι ότι προσπαθεί και το βγάζει μέσα στο γήπεδο. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και κάθε μέρα είναι περισσότερο βελτιωμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ